«?Het is leuk werken bij een marktleider?»

«?Het is leuk werken bij een marktleider?»

Peter Van Stevens

Leeftijd? 32 jaar

Studies? Ingenieur

Functie? Hoofd Productmanagers

Bedrijf? Vaillant Group

Wat houdt jouw functie in?

“Mijn job als productmanager bij Vaillant Group is gestoeld op drie pijlers: analyse, opleiding en productinvoering. Bij de analyse gaat het erom te kijken welke producten Vaillant Group op de markt zou moeten brengen. Dat gaat uit van de behoeftes van klanten en bedrijven, maar ook trendsetting. We gaan na wat er technisch mogelijk is en hoe we ons kunnen onderscheiden van de concurrentie. Het is een gevarieerde en erg interessante functie.”

Over welke troeven moet een goede productmanager beschikken?

“Natuurlijk moet je over analytische bedrevenheid en voldoende technische kennis beschikken. Maar ook communicatieve vaardigheden zijn van tel aangezien we samenwerken met veel partners en verschillende diensten. Pragmatisch denken is daarnaast onmisbaar, vermits Vaillant Group bekend staat als een systeemoplosser.”

Wat maakt werken bij Vaillant Group zo aantrekkelijk?

“Ondanks de enorme bedrijfsgroei, merk je nog steeds dat Vaillant Group een familiebedrijf is. Bovendien hebben we een goede mix van nieuwe en ervaren mensen, wat voor een leuke werksfeer zorgt. Uiteraard is het leuk werken voor een bedrijf dat marktleider is. Kers op de taart zijn de vele ontplooiingskansen die Vaillant Group aanbiedt.

 

Deze testimonial wordt u aangeboden door Metro-partner Vaillant Group