Het ideale cadeau voor pakjesmaand december?

Kijk eens naar de rode, blauwe of anders de witte ASUS MeMO Pad 7. Het ideale cadeau voor je ouders of je kinderen. Tablets hoeven namelijk niet saai, ingewikkeld en duur te zijn. Dankzij ZenUI pas je de Android-tablet eenvoudig naar jouw voorkeuren en kleuren aan, terwijl de speciale apps van ASUS ingewikkelde dingen simpel maken. En de tablet kost niet ineens de hoofdprijs, ondanks dat er een razendsnelle processor in zit van Intel.

De MeMO Pad 7 is ideaal voor thuis, maar ook voor onderweg. Het 7” ips-scherm ziet er onder alle hoeken goed uit, zonder dat kleuren vervagen. De hoge hd-resolutie levert haarscherpe beelden op, waardoor de tablet ideaal is om foto's of video's te bekijken of om een spelletje op te spelen. En spelletjes spelen is zeker mogelijk, dankzij de zeer snelle Intel-processor. Maar niet alleen spelletjes lopen vlot, ook apps starten snel op en draaien zonder hapering.

Dankzij 16GB geheugen kun je heel wat video's of foto's kwijt op de MeMO Pad 7, terwijl de uitstekende accuduur er voor zal zorgen dat je niet halverwege de dag al zonder stroom komt te zitten. En zoals gezegd, kost de ME176CX niet bepaald de hoofdprijs, met een prijskaartje van slechts 149 euro. En daar krijg je een goede, stevige tablet voor, waarmee je jaren vooruit kunt.