Het BX oudercomité aan het werk

Het BX oudercomité aan het werk

Iedereen die wil, mag deelnemen aan de vergaderingen of vragen en ideeën voorstellen, om zo tous ensemble en stap voor stap BX te doen groeien. Aanwezig op deze vergaderingeen: een zeer grote delegatie aan BX mama's en papa's waaronder Jocelyne de mama van Denzel, Noé, Aaron en Glodhi en zwanger van misschien een 5de BX ketje, Armand de papa van Junior, Youssef papa van Hamza, Mohamed papa van Younes, Murat papa van Kaïs, Mohamed papa van Islam, Daniël papa van Alexandre en Kevin, Abdelhamid papa van Amir en Yahia papa van Nassim, …

De onderwerpen van deze week: de temperatuur van het douchewater, medische hulp in geval van nood, de tickets voor de wedstrijd RSC Anderlecht - Westerlo als belonging voor de ketten die zich goed inspannen op training, de toegang tot de vestiaires voor en na de match, het verkiezen van een voorzitter voor de ouderraad, het komende Sinterklaasfeest, ideeën voor de nieuwjaarswelkom van de spelers, en last but not least: het spelers-rotatiesysteem zodat elke BX ket zeker aan bod komt op het veld. Enfin bref, vanalles en nog wat!

Op de volgende vergadering komen tal van ideeën aan bod die nog in de pijplijn zitten. Verder bespreekt de ouderraad het vergemakkelijken van het vervoer naar trainingen en matchen op verplaatsing, en wordt Playing For Succes voorgesteld: een voetbal- en studieprogramma om schoolachterstand weg te werken.