Herfst- en wintercollectie Michael Kors: Kendall Jenner en Blake Lively stelen de show

Herfst- en wintercollectie Michael Kors: Kendall Jenner en Blake Lively stelen de show

De collectie van Michael Kors bevatte veel stijlen die door elkaar gebruikt werken. We zagen sexy jurkjes (zoals dat van Kendall), bontjassen, geruitte vestjes, jeansbroeken met veren, luipaardprint en hoodies door elkaar. Kortom, je waande even terug in de jaren 70. Na de show werd de collectie te koop aangeboden, een trend die tegenwoordig wel vaker voorkomt.

Kendall Jenner veroverde de catwalk in een glimmend mini-jurkje met metalen ringetjes dat tot de verbeelding sprak. Maar backstage gebeurde er waarschijnlijk nog meer. Kendall ontving een persoonlijk briefje van de Amerikaanse ontwerper die haar de hemel in prijst. Hij vindt dat Jenner de beste persoonlijke stijl heeft. Daarbovenop noemde hij haar chic, stijlvol, krachtig en glamoureus.

The magic words. @KendallJenner ?: @ikwazzz #AllAccessKors #NYFW

A photo posted by Michael Kors (@michaelkors) on

Blake Lively, persoonlijke vriendin van Michael Kors, kwam ook een kijkje nemen. Lively is pas moeder geworden van haar tweede zoontje James en zag er stralend uit. Ze liet haar man Ryan Reynolds thuis en bracht niemand minder dan haar moeder Elaine mee. Het duo wist de aandacht van iedereen te trekken aangezien ze er eerder uitzagen als twee zussen dan als moeder en dochter.

Golden girl glamour: @BlakeLively at our Fall 2016 show. #AllAccessKors #NYFW

A photo posted by Michael Kors (@michaelkors) on