Heeft Temptation-Tim een nieuwe vlam?

Heeft Temptation-Tim een nieuwe vlam?

Het verhaal begon zondagavond, toen Timtation vol trots op Facebook verkondigde dat hij opnieuw de liefde had gevonden bij Dorien Haesevoets, een 21-jarige blondine. Hij veranderde zijn relatiestatus én tagde zijn kersverse vriendin. Of althans de persoon waarvan vermoed wordt dat het zijn vriendin is.

Foto Facebook

Privé-account

Dat nieuws werd uiteraard snel opgepikt door verschillende media, waarop Dorien vermoedelijk een stroom aan reacties binnenkreeg via haar Instagram-account. Dat had ze namelijk op openbaar staan. Daarop besliste de jonge deerne om haar account op privé te zetten.

Het kwaad was echter al geschied. Zo slaagde Flair er bijvoorbeeld in om te achterhalen dat Dorien werkt als magazijnmedewerker bij Euroshoe Group, en dat ze afkomstig is uit Diest. Vermoedelijk zijn de twee elkaar tegengekomen in het uitgaansleven, want uit haar foto's blijkt duidelijk dat ook Dorien zich regelmatig laat verleiden tot een stevig feestje.

Tijd brengt raad

Wie nu een kijkje gaat nemen op het Facebookproifel van Tim, kan zien dat diens status intussen alweer aangepast is naar ‘vrijgezel'. Is de prille relatie al ten onder gegaan door alle media-aandacht? Of wil het koppel gewoon in stilte genieten van die eerste, verliefde momenten? De tijd zal het moeten uitwijzen.

Bron: Flair.be