Harry is terug bij Meghan en Archie in Canada

Harry is terug bij Meghan en Archie in Canada

De 38-jarige Markle en de 35-jarige prins Harry maakten eerder deze maand bekend dat ze een stap opzij zullen zetten in het Britse koningshuis en afwisselend in Canada en het Verenigd Koninkrijk zullen verblijven. Buckingham Palace liet weten dat het echtpaar hun koninklijke titel niet meer zal gebruiken en dat ze niet langer deel uitmaken van de koninklijke familie.

Speech

Op zijn laatste dag woonde Harry een VK/Afrika-top in Londen bij, waar hij verschillende Afrikaanse staatsleiders ontmoette. Verder had hij nog een onderhoud met de Britse premier Boris Johnson. Hij was niet aanwezig op een receptie in Buckingham Palace, die georganiseerd was door zijn broer William.

Zondagavond hield de hertog van Sussex zondagavond een speech op een event van de liefdadigheidsorganisatie Sentebale in Londen. Hij verklaarde dat hij «triest is dat het zo ver is moeten komen». Ze hebben lang nagedacht over de beslissing, klonk het. Hij verklaarde dat ze «geen andere keuze hadden».

Terug naar het VK?

Volgens The Sun is het nog niet duidelijk wanneer de prins opnieuw in het Verenigd Koninkrijk zal zijn. Maar een bron verklaarde aan de krant dat er voor de prins «voor het voorjaar» nog «andere verplichtingen» in het Verenigd Koninkrijk zullen komen.

Lees ook : Netflix toont interesse in Harry en Meghan

Meest gelezen
 1. belgaimage-168286129-full

  Vaarwel auto! Dit valt er zoal te beleven op autoloze zondag

 2. winnie omslag

  SCHATTIG. Je kan nu logeren in het huis van Winnie de Poeh (foto’s)

 3. gert vs anuna

  Ophef op Twitter nadat Anuna De Wever Gert Verhulst een «oude witte hetero man» noemt

 4. scott-van-hoy-7RlamGIUE8A-unsplash

  Flessenpost uit Japan na 37 jaar aangespoeld in Hawaï: «We hadden dit nooit verwacht»

 5. tesla website

  Man wil ongeluk in scène zetten, maar wordt betrapt door Tesla (video)