Harry Styles heeft opnieuw de liefde gevonden

Slecht nieuws voor alle vrijgezelle fans van Harry Styles. Het voormalige One Direction-lid heeft een nieuwe vriendin aan de haak geslagen.
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Volgens The Sun heeft Harry Styles al een tijdje een relatie met Tess Ward, een Britse foodblogster. "Ze hadden meteen een klik door hun gedeelde passie voor eten en eigenzinnige mode", vertelt een insider aan het Britse sensatieblad. "Ondertussen zijn ze al verschillende keren op date geweest en heeft Harry zijn nieuwe liefde al voorgesteld aan zijn vrienden. De twee zijn echt romantisch."

A post shared by Tess Ward (@tessward) on

Het tieneridool heeft in het verleden al meerdere scharrels gehad, onder meer met Kendall Jenner en Taylor Swift. Maar nu zou het dus menens zijn. De tortelduifjes zouden elkaar ontmoet hebben via Lou Teasdale, de persoonlijke stylist van de zanger. Of het gerucht ook echt klopt, is niet duidelijk, want een woordvoerder van Styles heeft het nieuws nog niet bevestigd.

Solo-album

Ondertussen is Styles druk bezig met het promoten van zijn eerste solo-album. Zo bracht hij maandag zijn videoclip uit voor het nummer 'Sign of the Times'.