Hamster zet huis in vuur en vlam en vermoordt twee honden

Hamster zet huis in vuur en vlam en vermoordt twee honden

Pebbles, een kleine hamster, is verantwoordelijk voor 30.000 dollar schade en de dood van twee honden. Het kleine huisdier van een Britse familie is erin geslaagd om een brand te creëren.

Tracey Hill en 13-jarige haar zoon sliepen op het moment dat Pebbles erg actief werd en begon te stoeien in haar kooi. Tracey vertelde dat ze de hamster met haar kooi in de keuken op de elektrische kookplaat zette zodat ze haar niet meer kon horen. De kookplaat is de enige plek in de keuken die buiten het bereik van de honden was.

De alleenstaande moeder en zoon werden om 4:30 wakker door de rookmelder. De keuken stond in vuur en vlam en de kooi van Pebbles had ook vuur gevat. De hamster was door de rook gestorven samen met de chinchilla en twee van hun drie honden.

"Het is een raadsel het het gebeurd is. We denken dat de hamster zo hard in haar kooi bonkte dat ze de schakelaar van het fornuis heeft aangezet. Pebbles maakte 's nachts vaak veel lawaai dus het was niet de eerste keer dat ze op het fornuis werd gezet."

Moeder en zoon verloren bijna alles behalve de pyjama die ze droegen. Ze worden momenteel opgevangen in afwachting van een plek waar ze kunnen wonen.