Had jij onze 1 april-grap door?

Had jij onze 1 april-grap door?

Wie vanochtend zeer aandachtig was, weet waarover we het hebben. De universiteit van Sivlirpa bestaat uiteraard niet, maar leest omgekeerd als 'aprilvis'. En de woordvoering van de NMBS wordt niet gedaan door Bart Temmerman, maar wel door het duo Bart Crols en Dimitri Temmerman. Moraal van het verhaal: de spoorwegmaatschappij heeft niet echt de intentie om reizigers enkel nog 'met de richting mee' te vervoeren.

 

Een andere grap die je mogelijk is opgevallen, is die van het 'nieuwe kattenteam dat de politie van Antwerpen heeft voorgesteld. Poes 'Milou' zouden ze gebruiken om beelden te maken op moeilijk bereikbare plaatsen. «Milou beschikt over een paar spitse oren die verdachte geluiden kunnen opsporen», klonk het op Twitter.

De Franstalige krant La Dernière Heure probeerde haar lezers dan weer te overtuigen dat België binnenkort in twee tijdzones zou verdeeld worden. Vlaanderen zou de wintertijd krijgen, in Wallonië zou het zomertijd blijven. Zwembaduitbater Sportoase meldde tot slot dat het zijn redders machtigt om boetes uit te schrijven aan al wie te snel zwemt.