Had Jack Nicholson een geheime tunnel in zijn huis naar de Playboy Mansion?

Had Jack Nicholson een geheime tunnel in zijn huis naar de Playboy Mansion?

Playboy heeft een opmerkelijke claim ingediend. Tijdens de jaren 1970 zouden Jack Nicholson, Warren Beatty, Kirk Douglas en James Caan een geheime ondergrondse tunnel in hun huis hebben gehad die rechtstreeks naar de Playboy Mansion leidde.

Het tijdschrift beweert dat een van de redacteuren de tunnels vond op archieffoto's toen hij enkele plannen ontdekte en een aantal Polaroids met betrekking tot een grootschalige opgraving onder het herenhuis. "Dat zijn waarschijnlijk de tunnels die ze in de jaren '70 gegraven hebben," zei de general manager van het huis.

Toen Playboy de zaak verder ging uitpluizen, kwamen ze erachter dat er een kelder bestaat met een schat aan oude foto's, plannen en blauwdrukken van het beroemde huis. Op een van deze staat dat er tunnels werden gebouwd naar het huis van "de heer J. Nicholson, de heer W. Beatty, de heer K. Douglas en de heer J. Caan."

Medewerkers van de mansion konden de tunnels echter niet laten zien want ze zouden gesloten zijn in 1989. Hugh Hefner wilde zelf geen commentaar geven over de opmerkelijke vondst.

De Playboy Mansion is de enige privé-woning in LA met een vuurwerklicentie, een licentie voor een zoo en een geheime kamer met een zwembad, maar een ondergrondse tunnel die beroemdheden toegang geeft tot de mansion, is een volledig nieuw verhaal. Playboy vraagt aan iedereen die in het landhuis werkte in de jaren '70 en '80 en mogelijk informatie heeft, die informatie te delen.