Gwyneth Paltrow zet verrassingsactie op poten voor zieke ‘The Avengers'-fan

Wanneer Gwyneth Paltrow hoorde dat een grote ‘The Avengers'-bewonderaar voor de tweede keer kanker had, besloot ze hem met twee hoofdacteurs van de film een verrassingsbezoekje te brengen. Het drietal heeft zo de droom van de zieke Ryan Wilcox waargemaakt.
door
Julie
Leestijd 2 min.

De 18-jarige kankerpatiënt wou dolgraag de filmsterren van ‘The Avengers' ontmoeten. Toen Gwyneth Paltrow daarachter kwam, deed ze een oproep naar Robert Downey Jr en Chris Evans. “Hey @Robertdowneyjr en #chrisevans, zijn jullie klaar voor een roadtrip? Ik zal rijden”, schreef ze bij een Instagram-repost waarop Ryan in zijn ziekenhuisbed te zien is.

In het originele Instagram-bericht hadden de vrienden van Ryan geschreven dat het zijn grote droom was om de acteurs te ontmoeten. “Vooral Chris Evans, omdat hij Captain America speelt. Hij is erg ziek en dit zou een geweldige manier zijn om hem hoop te geven. Het zou het mooiste moment uit zijn leven zijn.”

Chris Evans maakte eerder al een video die hij naar de patiënt stuurde. “Ik ben blij dat je in het Captain America-team zit. Ik wou je gewoon een hart onder de riem steken, wees sterk. Het zijn mensen zoals jou die mij inspireren, omdat jullie zo sterk blijven. Dankjewel. Ik denk aan je en ik sta klaar voor je”, klinkt het in het filmpje.

A photo posted by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

A photo posted by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

A photo posted by Chris Evans (@chrisevans.ig) on

Foto Instagram / gwynethpaltrow