Gwyneth Paltrow uit de kleren voor verjaardag, maar reactie van haar DOCHTER steelt de show (foto)

Gwyneth Paltrow uit de kleren voor verjaardag, maar reactie van haar DOCHTER steelt de show (foto)

Gwyneth Paltrow telt sinds zondag 48 lentes en ze ziet er nog steeds adembenemend mooi uit. De Hollywoodactrice deelde speciaal voor haar verjaardag een kiekje in haar blootje. “In niets dan mijn ‘birthday suit' vandaag”, schreef ze erbij terwijl ze iedereen bedankte voor de verjaardagwensen.

Verontwaardigde dochter

Ook haar dochter Apple (16) reageerde op de opvallende foto. “MAMA”, klinkt het verontwaardigd. Haar antwoord leverde heel wat reacties op. Sommigen begrepen haar, maar de meesten vonden dat Gwyneth alle recht heeft om te pronken met haar lichaam. “Ik zou me ook schamen, ook al is mijn moeder mooi en heeft ze een prachtig figuurtje”, en “Als mijn lichaam op dat van je moeder leek, zou ik elke dag in mijn blootje rondlopen”, luidt het onder meer.

Toestemming

Het is niet de eerste keer dat Apple publiekelijk duidelijk maakt dat ze niet opgezet is met een Instagrambericht van haar moeder. Vorig jaar deelde Gwyneth een foto waarop ook Apple te zien was. “Mama, we hebben het hierover gehad. Je mag niets posten zonder mijn toestemming”, reageerde Apple toen.

https://www.instagram.com/p/CFpqTpXDaKy/