Grootste konijn ter wereld dreigt titel te verliezen aan zijn nog grotere zoon

Grootste konijn ter wereld dreigt titel te verliezen aan zijn nog grotere zoon

Het grootste konijn ter wereld dreigt zijn titel te verliezen aan zijn reusachtige zoon. Darius, die meer dan 1,3 meter lang is en maar liefst 22 kilogram weegt, staat officieel bekend als het grootste konijn ter wereld maar zal niet meer lang kunnen genieten van die titel. Zijn zoon Jeff, is 1,1 meter groot, maar heeft nog een groeiperiode van 6 maanden voor hij volwassen is.

Annette Edwards, de eigenares van de twee opmerkelijke konijnen, zegt dat ze verwacht dat Jeff nog een stuk groter zal worden dan zijn vader. Het paar konijnen kost de 63-jarige vrouw elk jaar bijna 7000 euro aan wortelen en appels. "Hoewel ze beide enorm zijn, zijn het de beste huisdieren die ik me kan voorstellen. Ze zijn erg rustig en ontspannen en houden van veel aandacht. Ze zijn vriendelijk voor mijn kinderen en voor andere dieren."

"Darius was altijd groot, maar Jeff is echt enorm als je weet dat hij eigenlijk nog en baby is. Zodra hij volgroeit is, zal ik hem laten meten door een dierenarts en dan zal Guiness vaststellen dat hij het grootste konijn ter wereld is."