Gratis pizza-actie Domino's loopt helemaal uit de hand

Gratis pizza-actie Domino's loopt helemaal uit de hand

Om in aanmerking te komen voor de prijs, moesten mensen een permanente tattoo van het logo van Domino's op een 'zichtbare plek' laten zetten.  Honderden gulzige Russen zij haastten zich naar de dichtstbijzijnde tattooshop om een dominosteen op hun lijf te zetten. De eindresultaten deelden zij massaal op het sociale medium VKontakte. De onverwachte populariteit zorgde ervoor dat Domino's enkele spelregels moest toevoegen.

Levenslang gratis maaltijden

De pizzaketen oordeelde dat alleen de eerste 350 liefhebbers die een afbeelding op sociale media zouden zetten hun hele leven lang gratis maaltijden zouden krijgen. Ook moest de tattoo minimaal 2 centimeter hoog zijn, anders zou iedereen natuurlijk een microscopisch klein plaatje laten zetten. Tot slot moest de lichaamsversiering op een 'zichtbare plek op het lijf' worden gezet. Die plaatsen werden toegelicht met een afbeelding.

Pizza mania 

Toen de 350ste gegadigde zich had gemeld, liet Domino's weten via Facebook dat ze genoeg deelnemers hadden en geen nieuwe verzoeken in behandeling meer namen.

Toch kwam deze boodschap niet voor iedereen op tijd. Ook na de deadline kwamen er nog vele verzoeken binnen. Op sociale media zijn honderden foto's geplaatst van mensen die dachten dat ze nog mee konden doen. Alleen op VKontakte werden al 80 van dit soort pechvogels gespot en op Instagram staan honderden foto's van mensen met een Domino-tattoo. De pizzaketen lijkt zich echter wel van haar sportieve kant te tonen. Zij hebben de laatkomers benaderd in een privé bericht om 'over de prijs te praten'.

 

View this post on Instagram

 

#??????????????? ?? ????????.)) ? ??? ?? ?? ? ???? ?? ????? ?????. ))

A post shared by Peter Firsov (@dj_kosmos_24) on