Gratis ontbijt, een nieuwe koffiebar of zelf aan de slag: drie tips voor een vliegende start

Gratis ontbijt, een nieuwe koffiebar of zelf aan de slag: drie tips voor een vliegende start

Gratis granola

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag en dat beseft ook ontbijtgranenmerk Jordans, die 7 september heeft uitgeroepen tot National Breakfast Day. Dat betekent dat je in 50 koffiebars in ons land gratis muesli en granola kan krijgen. In Antwerpen kan je bijvoorbeeld terecht bij Caffénation, in Gent bij DreamCATchers, in Brussel moet je in Café Velvet zijn. Het volledige overzicht is te vinden op de Facebookpagina van Jordan's National Breakfast Day.

Stijlvol koffie slurpen

Koffie is de perfecte manier om de brute overgang van je warme bed naar je drukke kantoor dragelijk te maken. Vanaf 19 september geef je die haastige ochtendkoffie bij je thuis een upgrade met een stop in de nieuwe Nespresso Boutique in Antwerpen. In dit 230 vierkante meter grote koffie-universum kan je op het gemak iets drinken, maar ook nieuwe smaken ontdekken.

Meir 109-111, Antwerpen

Gezond begin

Gezond ontbijten, hoe doe je dat eigenlijk? Dat en nog veel meer lees je in het boek ‘Food2Run', van hardloopster Renata Rehon. Naast recepten die gericht zijn op het verbeteren van je sportprestaties, deelt ze ook gezonde gerechten voor Jan en alleman. Over een paar weken zijn haar eigen gezonde ontbijtgranen ook online te koop. ‘Food2Run' komt op 15 september uit bij Manteau.