Gratis knuffels en een nieuwe app

Gratis knuffels en een nieuwe app

 

Gratis knuffels én een gratis app, dat had Metro in de aanbieding voor de treinreizigers in de stations Brussel-Zuid, -Noord en -Centraal.

Het Metro-team bood reizigers gisteren de mogelijkheid om de nieuwe Metro-app te downloaden op hun smartphone. De krant was bovendien voor de gelegenheid in een ‘app-jasje' gestoken, met nieuws over de laatste nieuwe apps.

Elke morgen lezen 810.000 mensen de krant Metro, vaak doen ze dat op weg naar het werk. Dankzij de nieuwe app kunnen ze ook de rest van de dag geïnformeerd blijven via hun smartphone of tablet. De app bevat een overzicht van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, berichten over opvallende trends, pendelen, werk en sport, aangevuld met al het buitengewone dat er in de wereld gebeurt.

Via de app, beschikbaar voor iOS en Android, kunnen pendelaars de krant downloaden en de nieuwsupdates lezen die op de website van Metro verschijnen. Eens gedownload, kan de krant ook offline gelezen worden. Dankzij het responsive design past het formaat zich automatisch aan aan elk toestel.

Wedstrijd

De lancering van de Metro-app gaat eveneens gepaard met een wedstrijd: wie de app downloadt kan tot en met 7 juni fantastische prijzen winnen, waaronder twee vliegtuigtickets naar een bestemming binnen Europa. De lancering van de nieuwe applicatie past in de ontplooiing van de mobiele strategie van Metro die in 2013 startte met de ontwikkeling van de eerste iPad- en Androidapplicatie en in 2014 werd verdergezet met de lancering van metrotime.be. Metro benadrukt zo zijn blijvende focus op het informeren en entertainen van people on the move op elk moment van de dag.

De app ‘Metro België' is beschikbaar in Google Play en App Store - Meer info op www.metrotime.be/app