Grapjassen leven zich uit nadat vlucht met vier uur vertraagd is door muis

Grapjassen leven zich uit nadat vlucht met vier uur vertraagd is door muis

Alle reizigers aan boord van een vlucht richting San Francisco moesten opnieuw uitstappen. De spelbreker was een muis. Met het knaagdier aan boord, kon het vliegtuig niet vertrekken. Passagier Carly reageerde bij BBC News dat haar mede-inzittende met ongeloof reageerden. "Ik denk dat de mensen niet wisten hoe ze moesten reageren", aldus Carly.

Een aantal passagier liet stoom af via Twitter, maar de toon bleef daar over het algemeen luchtig. Zo grapt een passagier dat zijn vlucht misschien afgelast was, omdat de muis geen visum kon krijgen voor de Verenigde Staten.

Just had my flight to SFO cancelled because of a mouse on board the plane. Could it not get a visa?? #britishairways

— Mark Watt (@markwatt) 1 maart 2017

Een andere reiziger grapte dan weer dat hij de filmrechten van zijn verhaal zou verkopen als een rustiger vervolg voor 'Snakes on a Plane'.

I'm going to sell this to the movies. It can be the slightly more pedestrian prequel to snakes on a plane. Maybe this is what lured them on?

— Midland (@midlandsound) 1 maart 2017

Wanneer de groep vier uur later eindelijk naar San Francisco kon vertrekken, combineerde British Airways zijn verontschuldigingen met een laatste mopje. "Iedereen met twee benen is nu onderweg naar Californië. Onze excuses voor de vertraging", reageerde de luchtvaartmaatschappij.