Goedele Liekens zet punt achter relatie van zes jaar

Goedele Liekens zet punt achter relatie van zes jaar

Goedele Liekens is weer vrijgezel. Na zes en een half jaar is de relatie met haar vriend Luc afgesprongen. Luc is twee jaar jonger en zaakvoerder van een dienstenchequebedrijf in Limburg. De twee liepen elkaar tegen het lijf op een feestje van een gemeenschappelijke kennis, maar uiteindelijk wogen de praktische moeilijkheden te zwaar door. "Onze relatie in stand houden kostte stilaan te veel energie", klinkt het.

"Het komt hem goed uit dat ik naar buitenland moet"

"De enige oplossing is dat ik zou stoppen met werken, want Luc zie ik niet meteen met pensioen gaan. Hij heeft het nog drukker dan ik", laat de seksuologe weten aan Het Laatste Nieuws. "Het komt hem goed uit dat ik af en toe naar het buitenland moet, hij heeft geen behoefte aan een vrouw die thuis op hem wacht. Misschien moet ik dus met pensioen, zodat we eindelijk kunnen samenwonen. De ellenlange files die we moeten trotseren om elkaar te zien, beginnen immers zwaar door te wegen."

Het goede nieuws is dat Liekens niet in een zwart gat zal vallen. Ze is nog steeds actief als seksuologe en geeft daarover ook boeken uit. Daarnaast werkt ze voor televisie, waaronder 'Goedele On Top', en komt ze bij de verkiezingen op 26 mei op voor Open Vld.