Gigi Hadid maakt inwoners van Mykonos kwaad door Instagrampost

Gigi Hadid maakt inwoners van Mykonos kwaad door Instagrampost

Gigi bracht tot voor kort samen met haar zussen Bella en Alana haar vakantie door op het populaire Griekse eiland Mykonos, tot hun villa bezocht werd door dieven die dure juwelen en kledij stalen. Het topmodel uitte daarop haar ongenoegen op Instagram met haar vijftig miljoen volgers. Ze raadde hen aan niet naar Mykonos te komen. “Laat je niet in de luren leggen door de prachtige plaatjes op Instagram. Ik werd er overvallen en keer er nooit meer terug. Ik raad het niemand aan. Spendeer je geld ergens anders”, klonk het.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Mykonos film in. PS(A). Don't let insta fool u. Got robbed. Never going back lol. Wouldn't recommend. Spend your money elsewhere

Une publication partagée par Gi'sposables ? (@gisposable) le

Die raad schoot bij de bewoners van het eiland, die leven van het toerisme, in het verkeerde keelgat. “Jij geeft heel Mykonos de schuld van het feit dat je werd beroofd en nu probeer je ook nog hun toerisme en economie te ruïneren?”, klinkt het onder andere in de commentaren. Of nog: “Ik werd ooit eens overvallen in Miami, maar daar geef je toch de stad de schuld niet voor?”

Reactie

Inmiddels heeft Gigi gereageerd op alle commentaren. “Aan iedereen die denkt dat ik niet het recht heb om een mening te hebben: ik werd die nacht samen met de bewoners van nog dertig andere huizen het slachtoffer van een inbraak waarbij sommigen zelfs werden bedreigd met een geweer."

"Het bleek bovendien niet mogelijk om de politie te contacteren. Als het politiekantoor gesloten is, kun je niets doen om jezelf te beschermen en als het wel open is, lijken ze onvoldoende getraind om de criminaliteit aan te pakken die zich hier elke nacht voordoet. Deze informatie wordt niet gedeeld met toeristen voor ze er op vakantie gaan. Als ik dat had geweten, was ik nooit geweest. Mijn mening is gebaseerd op waargebeurde feiten en als dat je niet aanstaat, is dat niet mijn probleem.”

Nieuwe liefde

Het topmodel kan gelukkig uithuilen in de armen van realityster Tyler Cameron. Volgens E! News zijn de twee gespot bij Hadids appartement in New York en zouden ze sinds kort een koppel vormen. Gigi was eerder een paar jaar samen met zanger Zayn Malik, maar die knipperlichtrelatie werd begin dit jaar verbroken.