George Clooney bezorgd om Meghan Markle: "We weten hoe het Diana verging"

George Clooney bezorgd om Meghan Markle: "We weten hoe het Diana verging"

'Handsome George' Clooney, een goede vriend van prins Harry en Meghan, was vorig jaar nog aanwezig bij het koninklijk huwelijk. Tijdens de bijeenkomst zei hij: "Van de hertogin van Sussex (Meghan, nvdr.) wordt al net zo'n vijandsbeeld geschapen als Diana destijds. Ze wordt overal achtervolgd, het lijkt erop dat de geschiedenis zich herhaalt. En we weten hoe het met Diana is afgelopen", zei Clooney waarschuwend.

Amal en George Clooney bij het huwelijk van Meghan & Harry in mei 2018.                                             Foto AFP / I. West

Gelekte brief

De uitspraken van Clooney komen kort nadat een krant stukken uit een persoonlijke brief publiceerde van de zwangere Meghan aan haar vader. Voor de nodige dollars lekte Thomas Markle die brief al snel. Het hoeft niet meer gezegd dat vader en dochter geen al te goede verstandhouding hebben.

In de brief vroeg Meghan haar vader haar privacy te respecteren en geen zaken meer over zijn dochter naar buiten te brengen. Thomas was naar eigen zeggen teleurgesteld omdat hij een gebaar van toenadering van zijn dochter verwacht.