Geen geld? Betaal zoals deze man je gsm met avocado's

Geen geld? Betaal zoals deze man je gsm met avocado's

De Chileense avocadoverkoper Camilo Briceño is zeer gepassioneerd door zijn vak. Dat is duidelijk te zien op zijn Instagramkanaal, waar hij zich 'El weon de las paltas' noemt oftewel 'the avocado guy'. En daar bleef het niet bij. Nu kon hij met het groene goud een gloednieuwe gsm kopen.

58 kilogram

De avocadoliefhebber zag een promotie op de website van een Chileense winkel. Er werd een smartphone van 345 euro verkocht. Naast de prijs in dollar stond tot zijn verbazing de prijs in avocado's: zo'n 58 kilogram van de groene lekkernij moest je ervoor neertellen. De avocadoprijs was waarschijnlijk bedoeld als een grapje. Toch waagde 'the avocado guy' zijn kans.

Twitter / @JavierJMED

Op Instagram postte hij een filmpje waarin hij de winkel vroeg hoe hij de avocado's kon omruilen tegen de gsm. In een reactie onder de video reageerde de gsmhandel waar hij moest zijn. De winkel aanvaardde de avocado's en gaf de man zijn smartphone. Een voorbijganger postte op Twitter een foto van die overhandiging.

Y un usuario de Instagram llamado Camilo Briceño, más conocido en Chile ?? como “El Weón de las Paltas”, que se dedica a venderlas a domicilio, tomó el desafío y en Ripley tuvieron que respetar lo ofrecido. Ahí detrás están los 58 Kg de aguacate por la compra ? ? ? pic.twitter.com/z0BtvEa30B

— Javier ? (@JavierJMED) 30 mei 2018

De winkel is nu afgestapt van de bizarre betaalmethode en haalde de avocadoprijs van de site.