Geef jij deze honden een warme thuis?

Geef jij deze honden een warme thuis?

Floche (refnr 15892)

Hoi, ik ben Floche, en ik werd gered van de broodfok. Ik ben heel vrolijk, lief, en speels, kortom een aangenaam hondje. Ik moet nog alles leren, van een kooi naar een vrij leven heeft even tijd nodig maar ik leer vlug en kan er enorm van genieten. Ik leef in een opvanggezin met katten. Ik doe er niets aan, ik vind het zelfs heel vreemde wezens…. Wie geeft mij een kans?

Meunier (refnr 14964)

Ik ben Meunier. Ik ben een knappe Herderkruising en werd gered uit een Spaans dodingsstation... Ik kan het goed vinden met andere honden, op voorwaarde dat ze niet te dominant zijn, want ik laat mij niet doen. Ik ben erg trouw, en een slimme, leergierige hond, en een echte werkhond die alles voor zijn baasje over heeft. Een kompaan voor het leven...

Gamba (refnr 15827)

Mijn naam is Gamba. Ik ben een leuk pupje, en werd samen met mijn andere broertjes en zusjes gedumpt in een veld. We werden gered, en zijn nu vrolijke, zorgeloze pups, die alleen maar gelukkig willen worden. Mijn leventje begon niet mooi, maar nu kan het alleen maar beter worden. Wie wilt er met mij de wereld ontdekken?

Je kan al onze te adopteren hondjes terugvinden op onze website: www.shin.be. Stuur vervolgens een mail naar adopties@ace-charity.org, of bel naar 0474/19.10.75. Voor de adoptie van onze honden vragen we een steunbijdrage van 300 euro. Zijn hierin inbegrepen: medische check-up, tandzorg, vaccinatie, sterilisatie/castratie (vanaf 6m), chip, ontworming, behandeling tegen vlooien en de vlucht vanuit Spanje. Behoudens expliciet anders vermeld, verblijven al onze honden in ons asiel in Spanje.

Meer info over SHIN/ACE (Spaanse Honden in Nood/Animal Care Espana) vind je op www.shin.be.