Geef jij deze honden een warme thuis?

Geef jij deze honden een warme thuis?

Vyron (refnr 15213)

 Hoi, ik ben Vyron, en werd gered uit een Spaans dodenstation. Ik ben een welopgevoede en zéér lieve hond. Ik ben kraaknet en zeer rustig, dus geen blaffer. Ik zoek een baasje dat mijn ras kent en dat met mij wil werken. Ik ben een echte kanjer en verdien een superfijne thuis.

Paf (refnr 15588)

 

Ik ben Paf. Ik ben een echte pup en houd van spelen en ravotten, en dan slapen als een marmot. Zoals elke pup zal mijn baasje mij een goede opvoeding moeten geven, want ik ben een echte kapoen. Ik groei als kool en zal een flinke beer en een prachtige, imposante hond worden. Wie wil mij de wereld leren kennen?

Rocio (refnr 15848)

Mijn naam is Rocio. Ik liep in een achterbuurt van Sevilla rond, samen met mijn 2 pupjes. Elke dag was het zoeken naar eten, ruw weggejaagd worden en vluchten voor de hondenvangers van het dodingsstation. Nu zijn we gelukkig veilig, en zoek ik naar een fijne thuis. Ik ben enorm dankbaar en vriendelijk, en hoop echt op een tweede kans.

Je kan al onze te adopteren hondjes terugvinden op onze website: www.shin.be. Stuur vervolgens een mail naar adopties@ace-charity.org, of bel naar 0474/19.10.75. Voor de adoptie van onze honden vragen we een steunbijdrage van 300 euro. Zijn hierin inbegrepen: medische check-up, tandzorg, vaccinatie, sterilisatie/castratie (vanaf 6m), chip, ontworming, behandeling tegen vlooien en de vlucht vanuit Spanje. Behoudens expliciet anders vermeld, verblijven al onze honden in ons asiel in Spanje.

Meer info over SHIN/ACE (Spaanse Honden in Nood/Animal Care Espana) vind je op www.shin.be.