Geef jij deze honden een warme thuis?

Geef jij deze honden een warme thuis?

Lupe (refnr 15864)

Hoi, ik ben Lupe. Als kleine pup werd ik samen met mijn broertje gevonden op een vuilnisbelt in Spanje. Nu woon ik in een opvanggezin in afwachting van een fijne definitieve thuis. Ik ben enorm lief en aanhankelijk en kan perfect om met andere honden en katten. Ik ben een toffe, lieve schat die niets liever dan bij haar baasje zou zijn.

Pipo (refnr 14448)

Ik ben Pipo. Ik werd afgestaan omdat mijn baasjes in een appartement gingen wonen. Ik ben een grote knuffelaar, trouw en vriendelijk en een beetje eigenwijs. Het beste kom ik terecht als hondje alleen of bij een rustig, onderdanig teefje. Katten zijn mij ding niet zo. Wie geeft mij terug een nieuwe, eigen thuis, want dat mis ik enorm.

Chokomousse (refnr 15443)

Mijn naam is Chokomousse. Ik ben een guitige, actieve hond en een lieve, sociale jongen. Ik werd geboren met een afwijking aan mijn rechteroog, en was dus niet verkoopbaar, waarop de kweker mij dan maar dumpte in het asiel. Ik heb als elke gezonde, jonge hond beweging én opvoeding nodig, maar bovenal een liefdevolle thuis!

Je kan al onze te adopteren hondjes terugvinden op onze website: www.shin.be. Stuur vervolgens een mail naar adopties@ace-charity.org, of bel naar 0474/19.10.75. Voor de adoptie van onze honden vragen we een steunbijdrage van 300 euro. Zijn hierin inbegrepen: medische check-up, tandzorg, vaccinatie, sterilisatie/castratie (vanaf 6m), chip, ontworming, behandeling tegen vlooien en de vlucht vanuit Spanje. Behoudens expliciet anders vermeld, verblijven al onze honden in ons asiel in Spanje.

Meer info over SHIN/ACE (Spaanse Honden in Nood/Animal Care Espana) vind je op www.shin.be.