Geef jij deze honden een nieuwe thuis?

Geef jij deze honden een nieuwe thuis?

Mario (refnr 14029)

Hoi, ik ben Mario. Ik werd door mijn Britse baasjes achtergelaten toen bleek dat ik Leishmania heb, een nochtans goed te behandelen ziekte. Ik heb hiervoor inmiddels al de juiste medicatie gekregen. Ik kan prima met andere honden overweg, je moet alleen uitkijken met eten in de buurt. Zoals elke Beagle vind ik dat een van de hoogtepunten van de dag, en ik word dan liever niet gestoord. Ik heb een zeer lief karakter en kan in een gezin met al iets grotere kinderen geplaatst worden. Welke Beagle-fan zwicht voor mij?

Geslacht: mannelijk

Leeftijd: 2 jaar

Ras: Beagle

Grootte: 52 cm

Vacht: kort

Gewicht: 18 kg

Muti (refnr 13566)

Ik ben Muti. Ik ben een grote, vriendelijke dame met een klein hartje. Ik ben erg sociaal en mensgericht, lekker rustig en zeer braaf. Ik heb een tof, gemakkelijk karakter en je kan me nog veel aanleren. Met andere woorden: ik ben het perfecte maatje voor al wie verzot is op grote honden. Wie neemt mij in huis?

Geslacht: vrouwelijk

Leeftijd: 6,5 jaar

Ras: Kruising Mastin

Grootte: 54 cm

Vacht: kortharig

Gewicht: 40 kg

Kaito (refnr 14946)

Mijn naam is Kaito. Ik heb een guitige, blije snoet en sta als een van de eersten klaar om mijn verzorgers ‘s morgens te verwelkomen. Ik ben erg sociaal en ik kan het goed vinden met andere honden en met mensen. Als je verzot bent op knuffelen, kan je altijd bij mij terecht. Wie helpt mij aan een thuis?

Geslacht: mannelijk

Leeftijd: 5 maanden

Ras: Kruising

Grootte: 30 cm

Vacht: kortharig

Gewicht: 5 kg

Praktisch

Interesse in Mario, Muti, Kaito of in één van de andere SHIN-hondjes? Je kan al onze te adopteren hondjes terugvinden op onze website shin.be. Stuur vervolgens een mail naar adopties@ace-charity.org, of bel naar 0474 19 10 75.

Voor de adoptie van onze honden vragen we een steunbijdrage van 300 euro. Hierin zijn de volgende zaken inbegrepen: medische check-up, tandzorg, vaccinatie, sterilisatie/castratie (vanaf 6 maanden), chip, ontworming, behandeling tegen vlooien en de vlucht vanuit Spanje. Al onze honden in ons asiel in Spanje, tenzij anders vermeld.

Meer info over SHIN/ACE (Spaanse Honden in Nood/Animal Care Espana) op shin.be.