Geef jij deze honden een nieuwe thuis?

Geef jij deze honden een nieuwe thuis?

Lloron (refnr 15608)

Hoi, ik ben Lloron. Ik werd samen met mijn broertje in een vuilnisbak gevonden en naar een Spaans dodenstation gebracht, waaruit ik gelukkig werd gered. Ik ben een superlieve pup, een speelse, vrolijke kapoen, zoals een pup moet zijn. Ik groei voorlopig in een pleegfamilie op, en ben dus een huiselijk leven gewend. Daar leer ik nu alles, en wacht ik op een definitieve thuis. Wie geeft mij die?

Shakira (refnr 15740)

Ik ben Shakira. Ik ben altijd vrolijk, vriendelijk en lief met mens en kind, met andere hondjes… Ik loop met een karretje, maar dat gaat supergoed. Ik geniet van wandelingen, kan alleen thuis blijven zonder iets kapot te maken, maar heb het liefst gezelschap van nog een ander hondje. Een hondje met een handicap adopteren is een uitdaging, maar als het lukt, geeft het zoveel voldoening.

Almeja (refnr 14902)

Mijn naam is Almeja. Ik ben gek op mijn balletje, altijd vrolijk aan het kwispelen, en altijd klaar voor een spelletje of wandeling. Ik kan goed met andere honden om, maar laat me niet op mijn kop zitten. Ik ben een heerlijke hond, want ik maak iedereen goed gezind. Fun verzekerd!

Je kan al onze te adopteren hondjes terugvinden op onze website: www.shin.be. Stuur vervolgens een mail naar adopties@ace-charity.org, of bel naar 0474/19.10.75. Voor de adoptie van onze honden vragen we een steunbijdrage van 300 euro. Zijn hierin inbegrepen: medische check-up, tandzorg, vaccinatie, sterilisatie/castratie (vanaf 6m), chip, ontworming, behandeling tegen vlooien en de vlucht vanuit Spanje. Behoudens expliciet anders vermeld, verblijven al onze honden in ons asiel in Spanje.

Meer info over SHIN/ACE (Spaanse Honden in Nood/Animal Care Espana) vind je op www.shin.be.