Geef jij deze honden een nieuwe thuis?

Geef jij deze honden een nieuwe thuis?

Grijsje (refnr 14093)

Hoi, ik ben Grijsje. In het begin kijk ik de kat wat uit de boom - wat ook typisch is aan mijn ras - maar eens ik je ken, ben ik een heel lieve hond die veel vriendschap kan bieden. Met mannen heb ik het iets moeilijker, dus die moeten een extra inspanning doen om mij te verleiden. Wie geeft mij gauw een eigen stekje?

Elfo (refnr 15462)

Ik ben Elfo. Ik ben een speelse, vrolijke pup, die doet wat een jong gezond hondje moet doen: spelen, eten, slapen en opnieuw spelen. Ik ben een sociale bengel die graag op je schoot in slaap valt, na een grote, eindeloze knuffel. Wie wilt er met mij de wereld ontdekken, ver weg van een hondenhok?

Dona (refnr 15072)

Mijn naam is Dona. Ik ben een toffe en speelse jonge meid die goed opschiet met mensen en andere honden. Ik ben in het begin een beetje gereserveerd, maar eenmaal ik je ken, ben ik een supergoed hondje dat zeker met kinderen kan samenwonen. Wie laat mij gauw aan een nieuw en gelukkig leventje beginnen?

Je kan al onze te adopteren hondjes terugvinden op onze website: www.shin.be. Stuur vervolgens een mail naar adopties@ace-charity.org, of bel naar 0474/19.10.75. Voor de adoptie van onze honden vragen we een steunbijdrage van 300 euro. Zijn hierin inbegrepen: medische check-up, tandzorg, vaccinatie, sterilisatie/castratie (vanaf 6m), chip, ontworming, behandeling tegen vlooien en de vlucht vanuit Spanje. Behoudens expliciet anders vermeld, verblijven al onze honden in ons asiel in Spanje.

Meer info over SHIN/ACE (Spaanse Honden in Nood/Animal Care Espana) vind je op www.shin.be.