Geef jij deze honden een nieuwe thuis?

Elke (refnr 14350)

Hoi, ik ben Elke. Ik ben op zoek naar actieve baasjes die graag met hun hondje bezig zijn. Ik kan met andere honden overweg, maar toon vreemde honden wel eerst even wie de baas is, zonder agressief te zijn, want dat ben ik helemaal niet. Ik ben gek op mensen en loop over van vriendelijkheid. Voor kleine kindjes ben ik misschien wat te onstuimig. Kortom, ik ben een zalig hondje, dat houdt van het leven.

Geslacht: vrouwelijik

Leeftijd: 3 jaar

Ras: kruising

Grootte: 52 cm

Vacht: kortharig

Gewicht: 18 kg

Douca (refnr 14051)

Ik ben Douca. Ik ben een rustig, beetje verlegen hondje en heb een beetje tijd nodig om nieuwe mensen te leren kennen. Ik werd als klein pupje namelijk veel te vroeg weggehaald bij mijn mama en gedumpt. Hierdoor duurt het even om los te komen, maar zodra ik je in mijn hart gesloten heb, ben je mijn held, doe ik alles voor je. Wie durft deze uitdaging aangaan? Je krijgt mijn eeuwige dankbaarheid.

Geslacht: vrouwelijik

Leeftijd: 1,5 jaar

Ras: kruising

Grootte: 50 cm

Vacht: kortharig

Gewicht: 14 kg

Jaime (refnr 14244)

Mijn naam is Jaime. Ik ben een speelse, vrolijke jongen die van wat actie en beweging houdt, dus ideaal voor sportieve baasjes. Ik ben goed met andere honden, maar met sommige reutjes soms een beetje macho. Ik heb een zeer lief karakter, een echte mensenvriend die heel aanhankelijk en trouw aan je zijde zal staan.

Geslacht: mannelijk

Leeftijd: 3,5 jaar

Ras: kruising

Grootte: 36 cm

Vacht: kortharig

Gewicht: 7 kg

Praktisch

Interesse in Sashi, Vicctor, Erika of in één van de andere SHIN-hondjes? Je kan al onze te adopteren hondjes terugvinden op onze website shin.be. Voor Sashi en Erika kan je mailen naar adopties@ace-charity.org, of bellen naar 0474/19.10.75. Voor Vicctor kan je mailen naar opvang.belgie@ace-charity.org, of bellen naar 0477/22.98.33. Voor de adoptie van onze honden vragen we een steunbijdrage van 300 euro. Hierin zit het volgende inbegrepen: medische check-up, tandzorg, vaccinatie, sterilisatie/castratie (vanaf 6 maanden), chip, ontworming, behandeling tegen vlooien en de vlucht vanuit Spanje. Al onze honden verblijven in ons asiel in Spanje, tenzij anders vermeld.

Meer info over SHIN/ACE (Spaanse Honden in Nood/Animal Care Espana) vind via shin.be.