Geef jij deze honden een nieuwe thuis?

Geef jij deze honden een nieuwe thuis?

Filidoor (refnr 13685)

Hoi, ik ben Filidoor. Ik ben een zeer lieve, grote hond met een hart van goud. Ik ben zeer sociaal en geniet van elke knuffel en wat aandacht. Meerijden met de auto is geen enkel probleem en wandelen is puur genieten... Ik kan in een gezin met geen al te kleine kinderen, omdat ik soms nog wat wild ben. Ik zou toch gauw een baasje moeten kunnen vinden?

Geslacht: mannelijk

Leeftijd: 2 jaar

Ras: kruising Galgo

Grootte: 56 cm

Vacht: kortharig

Gewicht: 22 kg

Berlin (refnr 13936)

Ik ben Berlin. Ik ben een beetje verlegen en heb een beetje tijd nodig om nieuwe mensen te leren kennen. Met wat geduld en affectie komt dat zeker goed, want ik ben nog jong en kan/zal nog veel leren, maar ik word om die reden best niet bij te kleine kindjes geplaatst. Ik kan het goed vinden met andere honden. Wie wordt mijn beste vriend?

Geslacht: mannelijk

Leeftijd: 2 jaar

Ras: kruising Duitse herder

Grootte: 48 cm

Vacht: kortharig

Gewicht: 11 kg

Lenta (refnr 14203)

Mijn naam is Lenta. In het begin ben ik wat timide, maar eens ik je ken, ben ik erg lief. Ik mank soms aan mijn achterpootjes, omdat mijn heupen op verschillende plaatsen gebroken zijn geweest. Ik moet daarvoor medicatie nemen. Andere honden zijn voor mij geen probleem Wat zou ik blij zijn, mocht ik het asiel mogen inruilen voor een warme thuis...

Geslacht: vrouwelijk

Leeftijd: 2,5 jaar

Ras: Podenco

Grootte: 45 cm

Vacht: kortharig

Gewicht: 8 kg

Praktisch

Interesse in Sashi, Vicctor, Erika of in één van de andere SHIN-hondjes? Je kan al onze te adopteren hondjes terugvinden op onze website shin.be. Voor Sashi en Erika kan je mailen naar adopties@ace-charity.org, of bellen naar 0474/19.10.75. Voor Vicctor kan je mailen naar opvang.belgie@ace-charity.org, of bellen naar 0477/22.98.33. Voor de adoptie van onze honden vragen we een steunbijdrage van 300 euro. Hierin zit het volgende inbegrepen: medische check-up, tandzorg, vaccinatie, sterilisatie/castratie (vanaf 6 maanden), chip, ontworming, behandeling tegen vlooien en de vlucht vanuit Spanje. Al onze honden verblijven in ons asiel in Spanje, tenzij anders vermeld.

Meer info over SHIN/ACE (Spaanse Honden in Nood/Animal Care Espana) vind via shin.be.