Geef jij deze honden een nieuwe thuis?

Geef jij deze honden een nieuwe thuis?

Helen (refnr 15087) 

Hoi, ik ben Helen, een prachtige zwarte parel. Ik werd gered uit een Spaans dodingsstation, nadat ik daar door mijn baasjes werd achtergelaten. Ik ben immers een zeer lief en zachtaardig hondje. In het begin ben ik een beetje bedeesd, maar wanneer ik loskom, krijg je pas mijn enorm lieve karakter te zien. Ik ben een rustig hondje, dat het goed kan vinden met alle andere viervoeters. Ik zou prima passen bij een gezin met kinderen. Wie heeft er een plaatsje voor mij?

Geslacht: vrouwelijk

Leeftijd: 4 maanden

Ras: kruising

Grootte: 25 cm

Vacht: kort

Gewicht: 4 kg

Elvis (refnr 15114)

Ik ben Elvis. Ik moest zo snel mogelijk weg bij mijn fokker, want ik heb een onderbeet, en dat kan echt niet! Ongelofelijk, hé, want ik ben een prachtige Shi Tzu met een tof karakter en mooie, innemende ogen. Ik ben ook heel gek op mensen en andere honden. Van mijn ‘handicap' heb ik helemaal geen last, ik speel en ravot erop los en laat het niet aan mijn hartje komen. Ik mis alleen een fijne thuis.

Geslacht: mannelijk

Leeftijd: 5 maanden

Ras: Shi Tzu

Grootte: 34 cm

Vacht: langharig

Gewicht: 6 kg

Loki (refnr 14979)

Mijn naam is Loki, en ik werd gered uit een Spaans dodingsstation. Ik ben een vrolijke optimist die, zodra ik uit mijn ellendige hok werd bevrijd, iedereen blij en vrolijk ging groeten. Ik ben een geweldige Podenco kruising, sociaal, vriendelijk, meegaand en soms een beetje ondeugend. Ik ben een ideale familiehond. Als ik maar mijn dagelijkse wandeling krijg, én liefdevolle aandacht en geduld, word ik je beste vriend!

Geslacht: mannelijk

Leeftijd: 2,5 jaar

Ras: Kruising

Grootte:  52 cm

Vacht: kortharig

Gewicht: 20 kg

Praktisch 

Interesse in Helen, Elvis, Loki of in één van de andere SHIN-hondjes? Je kan al onze te adopteren hondjes terugvinden op op onze website. Vervolgens kan je mailen naar Stuur adopties@ace-charity.org, of bellen naar 0474 19 10 75.

Voor de adoptie van onze honden vragen we een steunbijdrage van 300 euro. Hierin zijn de volgende zaken inbegrepen: medische check-up, tandzorg, vaccinatie, sterilisatie/castratie (vanaf 6m), chip, ontworming, behandeling tegen vlooien en de vlucht vanuit Spanje. Al onze honden in ons asiel in Spanje, tenzij anders vermeld.. Meer info over SHIN/ACE (Spaanse Honden in Nood/Animal Care Espana) via www.shin.be