Geef jezelf een celebrity look, steel hun kapsel en make-up trucjes

Geef jezelf een celebrity look, steel hun kapsel en make-up trucjes

Het kapsel: De Zuid-Afrikaanse actrice Charlize Theron heeft een gewaagde keuze gemaakt. Dit korte kopje heeft veel namen: cropped, boyfriend cut, pixie. Eén ding is zeker: het is supertrendy en het past bij elke leeftijd, of je nu vijftien, vijfendertig of vijfenvijftig bent. Het is kapsel dat je op verschillende manieren kan dragen. Heel glad tegen je hoofd dragen met wat glansspray of met wat meer volume. Het geheim van volume is droogshampoo, die maakt je haar ruwer zodat je kapsel er voller uitziet.

De look: zo'n korte coupe laat je heel je gezicht zien, zorg voor een onberispelijke teint. Je kan het best een glanzende basis gebruiken onder je foundation. Dat geeft je een frisse look. Op je lippen komt een zachtroze gloss en op je wangen een subtiele blush. Alleen je wimpers zet je aan met een beetje mascara.

Blush met antioxidant vitaminencomplex

 

Droogshampoo Biosilk

 

Speelse beach waves à la Jennifer Lawrence

 

Het kapsel: Jennifer Lawrence heeft een echt beach kapsel, alsof de wind op het strand met haar haar heeft gespeeld. Beach waves laten lichtere lokken in je haar zoals bij The Hunger Games actrice mooi uitkomen. Hoe krijg je zo'n kapsel? Gebruik deze drie stappen:

1) Gebruik volumespray op de wortels en föhn je haar vanaf de wortels droog.

2) Droog de lokken rond je gezicht met een smalle ronde borstel

3) Ga nog even met je handen door je haar voor een nonchalante look.

 

De look: bij dit zonnige kapsel komen bronstinten op je ogen heel mooi uit. Gebruik een beetje bronzen oogschaduw en werk af met zwarte mascara. Kies voor je blush ook een subtiele bronstint die je heel licht langs je jukbeenderen richting je slapen borstelt. Een glanzende koraalkleurige lipstick maakt je look af.

Voluminizing therapy hairspray

 

Keramische brushingborstel

 

Glanzend vlechtenwerk bij Hayden Panettiere

Het kapsel: Vlechten zijn in, op de catwalks droegen de modellen vlechten in oneindig veel variaties en die trend werd meteen opgepikt door actrice Hayden Panettiere. Het lijkt moeilijker dan dat het is. Zorg dat je haar vochtig is en maak twee vlechten vanonder aan je hoofd. Zet de vlechten boven op je hoofd onzichtbaar vast met schuifspeldjes. Fixeer eventueel met glansspray en klaar!

De look: dit vlechtenkapsel mag zeker niet te braaf overkomen, dus kies je voor helderrode glamourlippen en voor goud op je ogen. Accentueer je buitenste ooghoeken met een fijne zwarte eyeliner en werk af met een diepzwarte mascara.

Surrealist everfresh mascara Helena Rubenstein

 

 

Pure envy sculpting lipstick Estee Lauder