Geef je interieur een Belgische toets

Geef je interieur een Belgische toets

Atelier Ampersand

Jolien Brands en Joakim Steyls zijn het brein achter designstudio Atelier Ampersand. Ben je wel te vinden voor wat abstracte, maar inspirerende prints? Dan ben je hier aan het juiste adres. Oh en steek ook gerust je telefoon in een nieuw jasje. Complimentjes gegarandeerd.

https://www.instagram.com/p/BbU9pZ3gA-f/?utm_source=ig_web_copy_link

Baobab Collection

Veel kans dat je deze kaarsen al eens zag voorbijkomen in je favoriete interieurwinkel. De grondstoffen voor de Baobab Collection kaarsen zijn allemaal afkomstig uit Europa en het kaarsvet wordt met de hand gegoten. Inspiratie vonden de oprichters in Tanzania, waar de baobabboom een belangrijk onderdeel van het landschap uitmaakt.

https://www.instagram.com/p/BqsQgINl7g3/?utm_source=ig_web_copy_link

helen b

Helen Blanchaert is een creatievelinge afkomstig uit Gent. Haar tekeningen zijn heel herkenbaar en brengen meteen een lach op je gezicht. Porseleinen bekers, kalenders of tote bags: helen b doet het allemaal. Er wordt zoveel mogelijk met de hand gewerkt en een groot deel van de productie vindt plaats in een sociale werkplaats.

https://www.instagram.com/p/BsP6-wMHXEo/?utm_source=ig_web_copy_link

Phyt.

Sofie Vertongen kwam voor het eerst in aanraking met luchtplanten tijdens een reis door Californië. Als interieurdesigner had ze meteen een zwak voor de esthetische pronkstukjes. Ze gaat er prat op alleen de beste kwaliteit te verkopen en werkt samen met opkomend talent om de planthouders voor Phyt. plantjes te ontwerpen.

https://www.instagram.com/p/BlsbTPJggNK/?utm_source=ig_web_copy_link

Redopapers

De missie van Redopapers is bewonderenswaardig. Tijdens het printproces gaat er heel wat papier verloren, onder andere door fouten of door een printoverschot. De vrouwen achter het Antwerpse designproject, Tille Lingier en Linde Luyten, vonden dat het tijd was voor verandering en gingen aan de slag met dat 'verloren' papier. Je vindt er onder andere agenda's en to do-lijstjes.

https://www.instagram.com/p/BsawnelnSVp/?utm_source=ig_web_copy_link