Geef je garderobe een ecologische make-over

Geef je garderobe een ecologische make-over

Helder-Antwerpen

Fans van minimalistische eenvoud zijn bij het nagelnieuwe merk Helder-Antwerpen aan het juiste adres. Dit in 2016 opgerichte high-endlabel is uitgerust met het GOTS-keurmerk. Dat betekent dat er uitsluitend gewerkt wordt met materialen die 100% biologisch zijn. De drijvende kracht achter de collecties is het creatieve duo Ramona Stoica en Marino D'Hooge, dat erop toeziet dat alle stoffen in Europa geproduceerd worden.

helderantwerp.be

Froy & Dind

Adinda De Raedt en Froya Deryckere van Froy & Dind zijn deze week nog uitgeroepen tot ‘vrouwelijke ondernemers van het jaar' door zelfstandigenorganisatie Unizo en het vrouwelijke ondernemersnetwerk Markant. In hun Antwerpsen winkel vind je baby-, kinder- en dameskledij gemaakt van duurzame materialen. Dankzij de vrolijke kleuren en opvallende patronen heeft hun collectie alvast een hoog herkenbaarheidsgehalte.

froydind.be

Sizable

De zoektocht naar het perfecte onderhemd gaat niet altijd over rozen. De stoffen zijn zelden kwaliteitsvol en de perfecte pasvorm is ook vaak ver te zoeken. Daar willen Kevin Verbesselt en Laurent Droubaix met hun nieuwe label Sizable verandering in brengen. Hun sokken, onderhemden en boxershorts zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn te verkrijgen in verschillende modellen die afgestemd zijn op ieders lichaamstype.

sizable.eu

Mare Hotterbeekx