Game of Thrones-ster weigerde hoofdrol in Fifty Shades of Grey

Game of Thrones-ster weigerde hoofdrol in Fifty Shades of Grey

Ze mag dan wel een heel aantal keren naakt te zien zijn in Game of Thrones, maar het idee dat ze opnieuw uit de kleren moest, heeft ervoor gezorgd dat Emilia Clark de hoofdrol in Fifty Shades of Grey weigerde.

De Engelse actrice die in de populaire reeks van HBO schittert als Daenerys Targaryen, was bezorgd dat ze louter getypecast zou worden als ze zou deelnemen aan Fifty Shades of Grey.

"Ik wilde erg graag samenwerken met regisseur Sam Taylor-Johnson omdat ze echt geweldig is," vertelde Clarke. "Maar er is een enorme hoeveelheid naakt in de film en dat wil ik vermijden. Ik zal niet zeggen dat ik nooit meer naaktscènes zal doen, maar ik wil niet in een hokje geplaatst worden want eens je daarin zit, is het erg moeilijk om eruit te komen."

Ondertussen is Taylor-Johnson niet langer de regisseur van de Fifty Shades franchise die gebaseerd is op de boeken van EL James. De eerste film groeide uit tot een wereldwijd succes. Ondanks dat succes heeft Clarke, die ook de rol van Oliver Stone, de vriendin van Edward Snowden, weigerde, geen spijt van haar beslissing.

<p>">