Frankrijk per flitsende trein

Frankrijk per flitsende trein

Het Palais des Beaux-Arts bezoeken in Rijsel, aperitieven in Avignon, flaneren in Montpellier, bouillabaisse eten in de haven van Marseille. Met TGV®Brussel – Frankrijk reis je zonder zorgen naar je gekozen bestemming wanneer het jou het best uitkomt.

De nieuwste verbinding brengt je naar Straatsburg met haltes in Champagne-Ardenne TGV en Lorraine TGV. Kuier door de gezellige straten van Straatsburg, bewonder de Art Nouveau van Nancy of plan een uitstap naar Reims.

Razendsnel glijd je door het Franse landschap aan 320 km/u. Een voorbeeld: je stapt op de trein in station Brussel-Zuid en 3u20 later sta je al in Lyon, klaar voor een citytrip van enkele dagen. Met de wagen doe je hier langer dan 7 uur over. Je verliest ook geen tijd met inchecken en uitchecken zoals op de luchthaven. TGV® verlengt je vakantie!

Dagelijks vertrekken verschillende TGV® Brussel - Frankrijk die je meteen naar je bestemming brengen. Zelfs het zuiden van Frankrijk bereik je met een directe trein. Je hoeft dus nooit over te stappen.

De treinrit is trouwens voorbij voor je het weet. Aan boord werk je in de bureauruimtes, kijk je naar het landschap in de extra ruime zetels of begin je al aan je vakantie met een drankje in het barrijtuig. Bovendien is TGV® de meest ecologische manier om je te verplaatsen.

Boek je reis!

Een reis met TGV® Brussel - Frankrijk kan je drie maanden op voorhand boeken. Voor een reis in de paas-, kerst- en grote vakantie kan je zelfs vier maanden op voorhand een plaatsje reserveren. Boeken kan via computer, smartphone, telefonisch, in een NMBS-station met een internationale aanbod of in een reisbureau.

Neem een kijkje op www.b-europe.com/tgv

Disneyland®Paris

Als ouder weet je dat een paar dagen Disneyland®Paris de droom is van elk kind. Maar reizen met kinderen is geen pretje. TGV® weet hoe je gezinnen moet verwennen. Jaarlijks reizen 100.000 jonge en oude reizigers naar en van Disneyland®Paris met TGV® Brussel – Frankrijk. Al na 1 uur en 30 minuten bereik je de bestemming Marne-la-Vallée op amper 2 minuten lopen van het leukste pretpark van Europa. Ideaal voor een daguitstap! Zes treinen per dag brengen je naar Disneyland®Paris. Je komt bijvoorbeeld aan voor de opening van het park en vertrekt juist voor sluitingstijd. Het hele gezin reist comfortabel en in alle veiligheid. In de familievriendelijke ruimtes kunnen je kinderen zich uitleven terwijl jij even uitrust.

Win een VIP-reis naar Disneyland®Paris !

Vind de 7 verschillen en maak van 09/06 tot 16/06 kans op één van de exclusieve VIP-arrangementen voor 4 personen van 3 dagen / 2 nachten in Disneyland®Paris van zaterdag 24 juni 2017 tot maandag 26 juni 2017. (Deze data zijn niet flexibel.) Het arrangement bevat heen-en-terugtickets met TGV® van Brussel-Zuid naar Marne-la-Vallée in eerste klas + toegang tot de Disney®Parken voor 3 dagen + 2 nachten in het Disneyland® Hotel, het meest luxueuze hotel van het park (ontbijt inbegrepen) + maaltijden in de restaurants van het park.

Neem deel op www.demagiebeginthier.be