Forza op winterbanden

XONE/W10. Enkele maanden na zijn release krijgt het uitstekende Forza Horizon 3 al een eerste grote uitbreiding: Blizzard Mountain.
door
Jelle
Leestijd 1 min.

Met Australië als speelterrein was Forza Horizon 3 sowieso al een heel gevarieerde game, met woestijnen, wouden, steden en stranden. Heeft die gigantische open wereld intussen geen geheimen meer voor jou en heb je alle proeven uitgereden? Dan heeft Microsoft goed nieuws, want het brengt nu de eerste grote betalende uitbreiding van de game uit. Blizzard Mountain unlockt een nieuwe plek op de kaart, waar je het in acht nieuwe wagens – die aangepast zijn aan extreme omstandigheden - moet opnemen tegen sneeuw en ijzel.

Naast de ondergesneeuwde wegen, de sneeuwstorm en de nieuwe auto's geeft deze uitbreiding je ook toegang tot nieuwe kampioenschappen, collector's challenges, schuurvondsten en achievements. Ook in de sneeuw blijft Forza Horizon 3 even subliem en Blizzard Mountain staat dan ook garant voor uren extra spelplezier. Het enige minpuntje is de prijs. Blizzard Mountain is niet inbegrepen in de Season Pass en zelfs wie de Ultimate Edition van de originele game in huis heeft, betaalt € 20 voor al die winterpret. De extensie maakt wel deel uit van de Expansion Pass (€ 35 of € 25 voor eigenaars van de Ultimate Edition), die in de komende maanden nog een tweede uitbreiding in petto heeft. (tw)