Fantastisch nieuws. Vermiste poes Lollypop na 17 jaar weer bij oorspronkelijke baasje

De Nederlandse poes Lollypop verdween 17 jaar geleden toen ze 1,5 jaar oud was. Ze kwam eventjes weer thuis. Maar na tien maanden nam ze opnieuw de benen. Haar baasjes zagen haar nooit meer terug. Tot nu. Ondertussen ligt Lollypop terug te spinnen bij eigenaar Eric de Hont. 
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

Eric de Hont kreeg afgelopen weekend een telefoontje van de dierenambulance waardoor de bal aan het rollen ging. "Bent u het baasje van Lollypop vroegen ze hem? Die hebben we namelijk gevonden. We hebben haar gevonden in Weesp en de chip wijst uit dat u de eigenaar bent.", vertelt de Hont aan Omroep Flevoland. "Ik was eerst een beetje wantrouwig, maar toen ik ze zag wist ik onmiddellijk dat het mijn kat was."

Quarantaine 

De eigenaar van Lollypop heeft geen idee waar ze al die tijd heeft uitgehangen, maar hij gelooft niet dat ze al die jaren in het wild heeft geleefd. "Ik denk dat ze door andere mensen in huis is genomen. Ik hoop nu gewoon dat ze haar plekje vindt thuis want we hebben nog andere poezen rondlopen. " Voorlopig wordt de kat in quarantaine gehouden in de badkamer aangezien het diertje vlooien heeft en nog andere medische problemen heeft.