Fans kunnen nu een Beyoncé en Jay-Z tour volgen in het Louvre

door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

Ga je binnenkort naar Parijs en wil je iets uniek doen? Sinds kort kan je in de voetsporen treden van powerkoppel Beyoncé en Jay-Z. Kunstinstituut Louvre gidst je nu in 90 minuten langs alle filmlocaties van hun laatste muziekclip 'Apes**t'. 

Beyoncé en Jay-Z zitten niet om een stunt verlegen. Zo brachten ze enkele weken geleden uit het niets een nieuwe videoclip uit en wat voor eentje. Voor de single 'Apes**t' kozen ze als locatie het Louvre, als statement naar de wereld kan dat al tellen. In de video zie je het koppel langs beroemde schilderijen van kunstenaars als Leonardo da Vinci, Jacques Louis David en Théodore Géricault passeren.

Marketingbom

Veel fans die de videoclip hebben gezien, willen ook de kunstwerken bewonderen en dat is natuurlijk een marketingbom van jewelste. Het Louvre start daarom een exclusieve tour rond de 'apeshit'-clip. 90 minuten lang kunnen fans een kijkje nemen op de locaties waar Beyoncé en Jay-Z gefilmd hebben. Bovendien leer je allerlei feiten over de 17 schilderijen die aan bod komen.