Fan van Bassie & Adriaan? Dan moet je zeker hier eens naartoe gaan

Fan van Bassie & Adriaan? Dan moet je zeker hier eens naartoe gaan

De tentoonstelling is van 15 juli tot 25 oktober 2020 te zien in Museum Vlaardingen. Bas en Aad noemen de expositie "een kroon op ons levenswerk". De expositie is ingedeeld in drie thema's: 'The Crocksons' (over hun beginjaren in acrobatiek), de live-optredens (waaronder het Circus Bassie & Adriaan) en hun televisiecarrière. Ook krijgen bezoekers een kijkje in het persoonlijke leven van de broers en kunnen ze bij de wall of fame alle awards en onderscheidingen van het duo zien.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bas en Aad van Toor worden in Museum Vlaardingen geëerd met een eigen tentoonstelling: Bassie & Adriaan - Een Schat aan Herinneringen. De expositie is een reis door zowel het professionele als persoonlijke leven van de twee broers. Dit wordt ondersteund met originele attributen en rekwisieten en foto- en filmmateriaal. De tentoonstelling is van 15 juli tot 25 oktober 2020 te zien in Museum Vlaardingen. Lees hier het volledige persbericht: https://www.bassie-adriaan.nl/een-schat-aan-herinneringen/

Een bericht gedeeld door Bassie & Adriaan (@bassieenadriaan.nl) op

Stadstour

Daarnaast zijn er diverse activiteiten, van speurtochten tot een stadstour langs diverse opnamelocaties uit de televisieserie. "Het is prachtig dat we deze bijzondere tentoonstelling tijdens het 100-jarig bestaan van ons museum kunnen openen", stelt directeur Léanne Salles van Museum Vlaardingen.

Meest gelezen
 1. TMS_S2_afl02_K_003

  Verraadt dit fragment wie Flamme Fatale is in ‘The Masked Singer’? «Nooit gedacht dat ik haar zou herkennen in een paar pixels» (video)

 2. scheetthumb_0

  Kun je blind worden van je scheten? «Kunnen extreem bijtend zijn»

 3. pieterthumb

  Pieter Loridon onder vuur nadat hij zich bewust laat besmetten: «Ongelooflijk gebrek aan respect»

 4. lottethumb

  Lotte Vanwezemael openhartig over liefdesleven: «Er is iemand die ik leuk vind»

 5. fabriziothumb

  OMG! De eerste beelden van ‘De Bachelor’: «Ik ben hier serieus in de war aan het geraken» (video)