Famke Louise krijgt haters over zich heen door nieuwe okselhaarfoto

Famke Louise krijgt haters over zich heen door nieuwe okselhaarfoto

De 20-jarige zangeres van onder meer ‘Vroom' en ‘Op Me Monnie' plaatste woensdag een foto op Instagram waarop ze samen met een vriendin, de Nederlands actrice Elise Schaap, te zien is.

Statement

Beide vrouwen tonen ostentatief hun okselhaar, met de bedoeling een statement naar buiten te brengen. “Ik doe het vooral omdat ik vind dat een vrouw mag doen wat ze zelf wil. Als ik me even niet wil scheren, doe ik dat niet. Waarom mag een man wel okselhaar hebben, en is het bij een vrouw vies? Het is gewoon háár – niet meer dan dat”, vertelde ze enkele weken geleden in het blad LINDA.meiden, waarop ze – tevens met okselhaar – de cover sierde.

Kotsneigingen

Hoewel ze met haar gewaagde actie een voorbeeld wil zijn voor jonge meisjes, krijgt ze heel wat bagger over zich heen van zowel meisjes als jongens. “Gadverdamme, viespeuk”, “Ik walg van haar”, “Ranzig wijf! Ga u scheren!”, “Lieve Famke, heb jij een geestelijke achterstand?”, “Niemand wil dit zien”, “Sorry, maar ik ben aan het eten. Ik krijg echt kotsneigingen van dit”, klinkt het onder meer.

Hygiënischer

Gelukkig krijgt de vriendin van rapper Ronnie Flex ook heel wat steun van haar volgers. “Jeetje, wat een no lives die hier negatief op reageren zeg. Dat zegt weer een hoop over onze samenleving en het gebrek aan alternatief denken. Wacht maar tot je in de puberteit raakt en je zelf allemaal wildgroei krijgt”, lezen we.

Iemand anders merkt op dat haargroei zelfs hygiënischer is dan het weg te scheren. “Feitelijk gezien is haar wegscheren veel viezer, want je maakt veel miniwondjes op je huid die geïnfecteerd kunnen raken. Haar is heel natuurlijk en zit er met een reden”, klinkt het.

https://www.instagram.com/p/BvM2e7hgFd-/