Expert verklaart je vreemdste dromen

Expert verklaart je vreemdste dromen

Zo droomde een vrouw onlangs dat haar man met een andere vrouw een slaapkamer inging. Bij het opstaan spookte de nachtmerrie nog door haar hoofd. Ze was ervan overtuigd dat haar man haar ook in het echt bedroog. Maar dat was dus niet zo.

"Zulke dromen zeggen niets over jouw liefdesrelatie, maar signaliseren dat je het gevoel hebt geen controle meer te hebben op professioneel niveau.", nuanceert de expert.

Achternagezeten gezeten worden is de meest populaire droom. Die betekent simpelweg dat je een confrontatie wil aangaan, maar niet weet hoe. Het klinkt raar, maar degene die achter jou aan rent, wil je iets onder de aandacht brengen.

Tanden verliezen

Plots jouw tanden verliezen kan best lastig zijn. Maar wat zegt het over jou? "De meeste mensen verklaren me steeds dat ze ouder worden en hun looks verliezen, maar helaas zitten ze ernaast.", klinkt het. Tanden bewijzen vaak zelfvertrouwen en macht. Dus wanneer ze uitvallen, wil dit zeggen dat iets of iemand jouw zelfvertouwen aantast.

Nog ééntje: geen toilet kunnen vinden. Deze nachtfantasie komt vaak voor bij mensen die vooral op hun naasten letten. Zij krijgen op die manier de booschap om meer met zichzelf bezig te zijn.

Naakt zijn in het openbaar, maakt je enorm kwetsbaar omdat één of andere situatie je erg doet opvallen. Het advies achter deze droom is om de eerstvolgende kans om jouw talenten te showen niet mag laten liggen. Ookal zal het je mogelijk in verlegenheid brengen.

Onvoorbereid naar examen

Een paniekerige droom die bij somige mensen kan opduiken: onvoorbereid naar een examen moeten. Meestal wijst dit erop dat je te kritisch bent voor je eigen werk. De tip is dus: wees minder hard voor jezelf.

Vliegen op eigen kracht is één van de leukste dromen om mee te maken. Het heeft ook een positieve betekenis. Dit symboliseert een groot gewicht dat van je schouders valt. Dit scenario droom je bijna altijd nadat een groot project is afgerond.

Vallen lijkt dan al wat meer op een nachtmerrie. Maar wat wil het zeggen? "De meeste mensen denken dat ze in het echte leven falen, maar eigenlijk zijn ze te bezorgd om bepaalde zaken en moeten ze juist relaxen.", gaat Wallace verder.

Ongecontroleerde wagen

Een droom die nogal angstig kan zijn is die waarin je rijdt in een ongecontroleerde wagen. Dit symboliseert dat je niet de volledige controle hebt over jou te bereiken doel. Het is wat gelijkaardig met het valscenario: je bent te bezorgd en neemt te weinig pauze wat de situatie erger maakt.

In het echte leven komt het vaak voor dat je een onbekende kamer binnenwandelt. Ook in je droom kan het en delen de hersenen jou mee dat je een talent hebt waar je eerder nog niet bewust over was. De conclusie is dus: dromen helpen je op weg naar een beter leven.