Ex-boyband One Direction verrast fans voor tiende verjaardag

Ex-boyband One Direction verrast fans voor tiende verjaardag

Volgende week mag One Direction al tien kaarsjes uitblazen en dat willen ze niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De groep splitste in de zomer van 2015, vijf maanden nadat Zayn Malik de groep verliet, maar plant nu een comeback.... online! Om hun tienjarig jubileum te vieren lanceert One Direction een website op 23 juli, de dag waarop de band gevormd werd in het muziekprogramma 'The X Factor' in 2010.

Blik achter de schermen

Een waar verwenpakket voor de fans, want op de site zal een tijdlijn met de geschiedenis van de band te zien zijn. Daarbovenop komt er een verjaardagsvideo vol hoogtepunten in hun carrière en exclusieve beelden achter de schermen van videoclips, artwork en TV-optredens. Bovendien zal de site niet enkel een plezier zijn voor de ogen, maar ook voor de oren dankzij het hernieuwd luistermateriaal dat je online zal kunnen streamen.

Reünie?

Of de leden zélf zullen samenkomen om hun jubileum te vieren, is nog niet bekend. Volgens Niall Horan had de groep in mei al eens gesproken over een eventuele reünie voor de speciale gelegenheid. "We weten dat het een heel groots jubileum is en we willen het dus zeker vieren", zei Liam Payne hierover aan The Independent. Voor de diehard-fans is het dus nog even afwachten of er een nóg grotere verrassing aankomt.