Evi Hanssen valt als eerste af in Nederlandse 'De Mol'

Evi Hanssen valt als eerste af in Nederlandse 'De Mol'

"Opgelucht! Dat ik weer vrij mag praten, niet meer hoef te tellen hoeveel happen iemand van z'n broodje at en korte of lange tenen had", schrijft de 40-jarige Hanssen op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Opgelucht! Dat ik weer vrij mag praten, niet meer hoef te tellen hoeveel happen iemand van z'n broodje at en korte of lange tenen had. #widm was een geweldig ervaring maar niks voor mij. Ik hou van eerlijkheid en transparantie en niet zo van spelletjes. ? lieve mede mollers : Love You! Dank je wel lieve mensen om te kijken! Tot snel ?????

Een bericht gedeeld door Evi Hanssen (@evihanssen) op

 "Echt niks voor mij"

"Versta me niet verkeerd, ik heb veel gelachen en stuk voor stuk bijzondere mensen leren kennen, maar het psychologische aspect van het spel had ik totaal onderschat", schrijft Hanssen in het dagboek waar elke afvaller een tekstje in mag pennen.

"Ik had er zo'n 20 jaar naar uitgekeken om deel te nemen aan ‘Wie is de Mol?' en daarom was het ook zo raar om te merken dat het programma, waar ik zo hard fan van was, toch echt niks voor mij bleek te zijn."

Hoofdverdachte

Het constante spelletje was niets voor haar, leerde Hanssen tijdens haar kortstondige deelname. "'s Avonds vroeg ik ook aan de groep of we het misschien voor één keer niet over de mol konden hebben. Gek genoeg werd ik daardoor hoofdverdachte nummer één, waardoor ik een beetje buiten de groep viel. Of zat dat alleen maar in mijn hoofd?"

Bij de vragenronde maakte Hanssen in de tweede aflevering een beslissing die haar allicht een terugrit naar huis heeft bezorgd. Ze richtte al haar antwoorden op één persoon. "Ik wist dat ik daarmee een enorm risico nam, maar ik had er ook vrede mee als ik er op die manier uit zou moeten. En dat gebeurde ook."