Europa League - Duel Craiova-Honved kent tumultueus slot, ref geraakt door projectiel

De terugmatch van de tweede voorronde van de Europa League tussen het Roemeense Universitatea Craiova en het Hongaarse Honvéd is in het slot van de verlengingen ontaard. De wedstrijd lag 30 minuten stil nadat de ref was geraakt door een projectiel. In de 120e minuut ontplofte vuurwerk vlak naast de Noord-Ierse scheidsrechter Arnold Hunter. Hij ging vervolgens tegen de grond en tastte daarbij aan zijn hoofd. De wedstrijd werd vervolgens stilgelegd, terwijl er verschillende opstootjes waren op het veld met ook reservespelers en stafleden van beide clubs. Na een lang discussie tussen de scheidsrechters werd de wedstrijd uitgespeeld met de vierde official als scheidsrechter.

Na de heenmatch eindigde ook de return op 0-0. Uiteindelijk haalden de Roemenen het in de penaltyreeks met 3-1.