Euromillionswinnaar maakt zich vandaag bekend

Euromillionswinnaar maakt zich vandaag bekend

Afgelopen vrijdag kon u een recordbedrag van bijna 130 miljoen euro winnen bij Euromillions. Wij gaven u een aantal tips waarmee u zo goed als zeker de jackpot zou toeëigenen. Jammer genoeg bepaalde het lot anders en werden nummers 6, 24, 25, 27 en 30 met de sterren 5 en 9 getrokken. De enige persoon op deze planeet die blij was met die trekking, is een automechanicien uit het Verenigd Koninkrijk. Hij voorspelde de winnende combinatie.

Normaal gezien blijven Euromillionswinnaars liever anoniem omdat ze na het winnen van de jackpot erg veel aandacht krijgen van mensen die louter uit zijn op hun geld. In het Verenigd Koninkrijk is er echter een totaal andere traditie waarbij de winnaars eerder wel naar buiten komen.

Vanmiddag zal de automechanicien zich bekend maken aan de wereld. Hij woont in Coulsdon, Surrey in het zuidoosten van Engeland en wint maar liefst een bedrag van 127 miljoen euro. Daarmee legt hij beslag op plaats 745 in de lijst van rijkste mensen in de UK.

In Coulsdon is men koortsachtig op zoek naar de winnaar en sommige inwoners droomden al weg bij de gedachte aan zoveel geld. Hij kan een Grieks eiland kopen voor 41 miljoen, één van de duurste auto's ter wereld voor 2,4 miljoen en dan zou hij nog 84 miljoen over hebben. De man is echter niet de winnaar die het meeste geld won met de lotterij. Eerder won het Britse koppel Colin en Chris Weir een superpot van 190 miljoen euro, wat ook meteen het maximumbedrag is dat u met Euromillions kan winnen.