EuroMillions Volley League - Borgworm klopt Guibertin in Waalse derby

De laatste wedstrijd van de tiende speeldag in de EuroMillions Volley League was een strijd om de laatste plaats. Borgworm won met 1-3 en liet Guibertin de rode lantaarn. Borgworm startte het best aan de match door een spannende eerste set nipt te winnen. Het antwoord van de thuisploeg kon tellen, zodat de bordjes sneller dan verwacht terug in evenwicht hingen. De bezoekers waren echter niet aangedaan en kwamen nooit echt in de problemen in de derde set. Ook in de vierde set waren er niet veel problemen, tot Guibertin in het slot nog gevaarlijk kwam opzetten. Dat bleek te laat om nog aanspraak te kunnen maken op de zege. Het werd 23-25, 25-11, 20-25 en 22-25.

Voor Borgworm is het pas de tweede zege van het seizoen, nadat het op de eerste speeldag Guibertin al eens had geklopt, toen na een tiebreak. Guibertin is nog altijd op zoek naar de eerste overwinning.