Er is nu ook een datingapp voor mensen met kinderwens

Er is nu ook een datingapp voor mensen met kinderwens

Kinderen uit een vorige relatie of een grote kinderwens hebben schrikt heel wat potentiële matches af. Toch zijn er heel wat mannen en vrouwen die zich in zo'n situatie bevinden. Zaak is dan om elkaar te vinden.

"Ondanks de populariteit van datingapps, is het een feit dat praten over kinderen willen of over kinderen uit eerdere relaties een beladen onderwerp dat moeilijk blijft om aan te snijden wanneer potentiële partners elkaar voor het eerst ontmoeten of nog maar juist daten",aldus Chas McFeely. Hij is samen met Diko Daghlian en Rene Van De Zande een van de drie vaders die de datingapp Heybaby hebben opgericht.

Duidelijke info

Heybaby wil je op weg helpen om een partner te vinden met dezelfde toekomstplannen als jij. Bij het installeren van de app moet je daarom tal van vragen beantwoorden over je familie en wat je in de toekomst wil. Die vragen gaan niet alleen over het feit of je kinderen wil, maar ook over je werk, tijdsbesteding en levensstijl.

"De belangrijkste factoren die bepalen of een koppel niet alleen een aantrekkingskracht op korte termijn heeft, maar ook daadwerkelijke bij elkaar past op lange termijn, zijn geld, kinderen en religie", verduidelijken de oprichters.

Nog even wachten

De nieuwe applicatie Heybaby is helemaal gratis. Voorlopig kan je het wel nog niet gebruiken in ons land. Op dit moment is de app enkel beschikbaar in San Francisco. Later volgt de rest van de Verenigde Staten en mogelijk ook andere landen.