Er komt een tweede Zoolander en de Sexiest Woman Alive 2014 zal meespelen

Er komt een tweede Zoolander en de Sexiest Woman Alive 2014 zal meespelen

De afgelopen maanden bestond er een constante geruchtenstroom rond een tweede Zoolander film. Deadline.com beweert het laatste nieuws te hebben en zegt dat de film inderdaad werkelijkheid wordt. Meer nog, naast de hoofdrol voor Ben Stiller zal ook de Sexiest Woman Alive 2014, Penelope Cruz haar opwachting maken in de film.

Er is geen woord onthuld over wat de rol van Cruz zal inhouden. Ook Will Ferrell en Owen Wilson zouden een rol krijgen in de sequel die Wilson al lachend Twolander noemde. In 2011 vertelde Stiller al dat hij het script har overgedragen aan Paramount dat ook het origineel uit 2001 had geproduceerd. Stiller beschreef de plot van de sequel als volgt:

"Het is tien jaar later en de meeste van het verhaal speelt zich af in Europa. Ik wil er eigenlijk niet te veel over vertellen, maar het komt erop neer dat Derek en Hansel tien jaar ouder zijn. Hoewel de film eindigde op een vrolijke noot, zijn er in de tussentijd natuurlijk een heleboel dingen gebeurd. Hun levens zijn veranderd en ze voelen zich niet relevant meer in de nieuwe wereld. Will Ferrell heeft het script al gelezen en heeft interesse getoond."