Er komt een film van succesreeks Safety First

Er komt een film van succesreeks Safety First

Het tweede seizoen van Safety First trekt wekelijks meer dan een miljoen kijkers en scoort daarmee nog beter dan in het eerste seizoen. Dat succes krijgt nu ook een vervolg in de bioscoop. De makers van de reeks hadden al een tijdje een verhaallijn die ze niet op een half uur konden vertellen. Zo ontstond het idee om een film te maken van de avonturen van het legendarische bewakingsteam.

De voltallige cast, die bestaat uit Bruno Vanden Broecke (Dirk Porrez), Matteo Simoni (Smos), Ben Segers (Luc Turlinckx) en Ruth Beeckmans (Ingrid Porrez) zal volgende zomer met de opnames van de film starten. Tim Van Aelst, de bedenker en regisseur van de reeks, zal met Safety First The Movie zijn regiedebuut maken op het witte doek. "Het is een droom om dit te moogen doen, maar we beseffen dat het een enorme uitdaging is. Een film maken is heel wat anders dan een sitcom of sketchshow, maar we houden ervan om onze grenzen te verleggen."

De film zal eind 2015 in de cinemazalen te bekijken zijn, maar voor het zover is, zijn er voor de fans nog vijf afleveringen te zien bij VTM.