Er bestaat een vijfsterrenhotel voor katten

In het Maleisische hotel Catzonia doen ze er alles aan om katten in de watten te leggen. Zo kan elk beestje genieten van een spabehandeling, drie uitgebreiden maaltijden per dag en vloerverwarming.
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Het bijzondere hotel bestaat uit 35 slaapkamers. Voor de meest verwende viervoeters of VVIC (Very Very Important Cats) zijn er enkele luxueuze slaapruimtes met drie enorme bedden, een speelkoertje en een apart toilet. Voor de rest zijn alle kamers voorzien van een douche, airconditioning en, raar maar waar, wifi.

Als de miauwende diertjes er zin in hebben, krijgen ze knuffels of worden ze geborsteld. In Catzonia hangen er ook op verschillende plaatsen camera's. Zo kunnen de baasjes hun huisdieren via hun smartphone ook in de gaten houden vanop afstand.

"Wij zijn ervan overtuigd dat katten ook af en toe nood hebben aan vakantie", zo staat te lezen op de website van het hotel. "Daarom hebben we een omgeving gemaakt die aanvoelt als thuis en pakken we de poezen regelmatig eens vast. Op die manier voelen ze zich nooit eenzaam." Een nacht in het enige vijfsterrenhotel ter wereld kost de poezenbaasjes minstens 5 euro.

A photo posted by Catzonia (@catzoniamy) on

A video posted by Catzonia (@catzoniamy) on

A photo posted by Catzonia (@catzoniamy) on

A photo posted by Catzonia (@catzoniamy) on